Acties

NU MET € 825,- VOORDEEL

MINI COUNTRYMAN OUTDOOR PACK

Voor iedereen die graag een MINI Countryman wil rijden, is er nu het MINI Countryman Outdoor Pack. Perfect voor als je regelmatig op uit gaat met familie of vrienden. Het Outdoor Pack bestaat uit leuke en handige accessoires om je MINI Countryman nóg avontuurlijker te maken dan ‘ie al is: een stoer panoramadak, handige picknickbank om op uit te rusten en een automatisch te sluiten achterklep.

Upgrade je MINI Countryman nu voor slechts € 795,-.

Financier nu voordelig jouw geëlektrificeerde mini

MINDER CO2, MINDER RENTE

Met zijn tijdloze looks en iconische go-kart feeling is een MINI altijd een MINI gebleven. Voeg daar nog eens elektrisch rijden aan toe en je hebt een MINI die klaar is voor de toekomst. 

Bijkomend voordeel is dat je je duurzame MINI financier nu tijdelijk extra voordelig financiert. Tijdens de minder CO2, minder rente actie financier je de volledig elektrische MINI bijvoorbeeld al tegen 2,99% rente.

RICHMOND PARK EDITION

MINI CLUBMAN

De luxe uitgeruste MINI Cooper Clubman Richmond Park Edition heeft net dat beetje extra stijl. Dat voel je, telkens als je door het panoramadak naar de hemel kijkt, de unieke designdetails je weer opvallen of wanneer je de karakteristieke dubbele achterdeuren opendoet en die zee van ruimte aanschouwt. Jij maakt geen ritjes. Jij gaat op reis.

Je rijdt ‘m vanaf € 39.900,-, met maar liefst € 8.819,- voordeel.