Acties

V.A. + €25,- P/MND

ZEKERHEID MET MINI FLEXLEASE

Lease vanaf nu uw nieuwe MINI en u weet exact wat de maandelijkse kosten zijn. Dit geeft u de nodige zekerheid. Maar wellicht heeft u ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Handig bijvoorbeeld als uw mobiliteitsbehoefte of uw levenssituatie verandert. In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor u. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan uw Private Lease of Operational Lease overeenkomst hewft u namelijk de flexibiliteit om de overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*.

3,49 % RENTE OP PRIVATE FINANCE

LEKKER VOORSPELBAAR

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om uw maandelijkse lasten gaat weet u misschien liever waar u aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij u. Hiermee betaalt u een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is de MINI helemaal van u.

EXTRA SPECIAAL

PRODUCT VAN DE MAAND

Ook uw Big Love verdient de beste zorg en de leukste MINI gadgets. Daarom komt MINI gedurende het hele jaar om de twee maanden met het product van de maand. En deze maand een super gave gadget die u zelf extra veiligheid biedt. De MINI Advanced Car Eye 3.0.