Acties

WINTERKLAAR

Oneindig veel rijplezier met MINI, ook in de winter. Met Originele Winterwielsets, de MINI Wintercheck en de juiste accessoires zorgt u ervoor dat uw MINI bestand is tegen alle weersomstandigheden. De winterpret kan beginnen.

MINI OCCASIONS NEXT

Met een MINI NEXT kies je voor het voordeel van een MINI occasion met de betrouwbaarheid van een nieuwe. MINI’s met het MINI NEXT label zijn de crème de la crème van de MINI occasions. En als je kijkt naar wat je er allemaal bij krijgt, weet je zeker dat je goed zit.

MINI COUNTRYMAN LIMITED EDITION

Bij VDL Nedcar in Born wordt de MINI Countryman exclusief in Nederland gemaakt. Ter ere van het 50-jarige bestaan van VDL Nedcar brengt MINI een speciaal model uit: de MINI Countryman Limited Edition. Dutch made.

Martinistad MINI Donar Edition

MINI DONAR EDITION

Martinistad MINI is al jaren trotse sponsor van Donar, het succesvolle basketbalteam uit Groningen. Onder het motto Donar #together hebben wij een speciale MINI samengesteld.

Clubman Business Edition

MINI Clubman Business Edition

Doordeweeks én in het weekend in stijl rond willen rijden? De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust van de zakelijke rijder. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Nu met € 2.652,- voordeel.