Acties

PRODUCT VAN DE MAAND

MINI ACCESOIRES

Perfect kunnen genieten als je onderweg bent naar je bestemming. Je eigen VMD Groep doet alles voor jouw ultieme rijbeleving en gebruiksgemak. Daarom hebben we deze maand tal van extra’s voor je hippe MINI met een actiekorting van 20%. Of het nu is voor een zakelijke afspraak, weekendje weg of lange afstandsreis. Je komt altijd fris en fruitig aan op je bestemming.

Duivelse details, eén blik en je bent verkocht

ORIGINELE MINI LED PROJECTIE

Het in- en uitstappen is voortaan een hele beleving met de MINI-deurprojectoren van de derde generatie. Bij het openen van de deuren wordt het instapbereik met behulp van een speciale grafische weergave op de grond geprojecteerd, wat jou als bestuurder een extravagant en uniek gevoel geeft bij het in- en uitstappen. 

 

 

TERUG. EN HOE

MINI ROCKINGHAM GT

Na ruim vier decennia is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het net zo legendarische circuit Rockingham Motor Speedway in Rockingham. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT, standaard met Cooper S motorisering, is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit met onder meer het JCW Aerodynamica pakket, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman.