Acties

NU VANAF € 35.900,-

MINI 60 YEARS EDITION

MINI viert het 60-jarige jubileum met een een exclusieve uitvoering van de MINI 3-deurs en 5-deurs, de MINI 60 Years Edition. Deze speciale editie is in beperkte oplage beschikbaar en exclusief voor de Nederlandse markt is er een extra dikke uitvoering beschikbaar met het MINI 60 Years Chili Pakket. Die geeft je meer opties én meer korting.

Je rijdt de MINI 60 Years Edition al vanaf € 35.900,- en je voordeel kan oplopen tot wel € 6.165,-.

 

COOL, STIL, SCHOON

ELEKTRISCH RIJDEN. BY MINI

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

PRIVATE LEASE NU TIJDELIJK VANAF € 415,- P/M

MINI COUNTRYMAN

Denk groot. Nee, nóg groter. De MINI Countryman biedt ruimte aan vijf passagiers en een heleboel bagage. Perfect voor een dagje weg met het gezin. Waar je ook heengaat, met de SUV van MINI ontdek je de mooiste plekken. En de looks? Stoer en avontuurlijk. Wat wil je nog meer.