BIG LOVE

Electrisch rijden, één van de vele duurzame oplossingen die we u bieden om iets terug te doen voor moeder aarde. Alleen welke bijdrage leveren wij als Martinistad MINI als onderdeel van de VMD Groep? Wij vertegenwoordigen MINI waar duurzaamheid leidend is in de strategie voor de toekomst. Al onze vestigingen zijn voorzien van het keurmerk "Erkend Duurzaam Plus", het bewijs dat we binnen de VMD Groep in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd.

Wat dit betekend? Dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Naast onze eigen zonnepanelen gebruiken we groene stroom en gaan zuinig om met energie. Ook onze vestiging Martinistad MINI is inmiddels voorzien van een warmtepomp.  

Big love for our planet! Martinistad MINI heeft haar hart op de juiste plaats. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ELECTRISCH RIJDEN IN EEN MINI, EEN DUBBEL GOED GEVOEL.

Dat MINI duurzaamheid in zijn DNA heeft blijkt uit een stukje geschiedenis. De eerste Mini, die midden in 1957 tijdens de oliecrisis werd bedacht, was een gezinsauto die maximale ruimte en rijplezier bood, terwijl het gebruik van materialen en hulpbronnen tot een minimum werd beperkt – Nog vóórdat iemand het over duurzaamheid had. MINI toonde hiermee moed, vindingrijkheid en optimisme. Kernwaarden die we bij MINI vandaag de dag nog steeds ontzettend belangrijk vinden en daarom hebben samengevat in 2 woorden: BIG LOVE.

Ervaar de kick van electric, want iets goeds terugdoen geeft ieder mens immers een goed gevoel.