Corona maatregelen

Laatste update: 9 februari 2021

Ook na bekendmaking van de nieuwe maatregelen blijft u van harte welkom bij onze vestiging. Hieronder in het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden. Meer informatie leest u verder op deze pagina.

✓ Al onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud en reparaties
✓ Onze magazijnen zijn geopend voor het afhalen van onderdelen en accessoires
✓ Voor zakelijke verkoopafspraken zijn onze showrooms geopend
✓ Particulieren bieden wij online diverse contactmogelijkheden en de mogelijkheid voor een proefrit aan huis

Onze werkplaats is geopend.
Haal en breng service
Eenvoudig online uw afspraak plannen

Werkplaats en magazijn

Onze werkplaatsen blijven op de reguliere tijden geopend.  Zo kunnen wij het onderhoud aan uw MINI, de APK-keuring of eventuele reparatie blijven waarborgen. Heeft u al een afspraak gepland staan bij één van onze vestigingen dan kunt u uw auto op de afgesproken datum en tijd bij ons brengen. Heeft uw auto onderhoud nodig of moet de APK vernieuwd worden dan kunt u eenvoudig een afspraak maken via onze online afspraken planner. Uiteraard geldt in alle gevallen dat tijdens uw bezoek alle corona maatregelen strikt nageleefd worden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen dan bieden we u graag de mogelijkheid om uw auto thuis op te halen en terug te brengen. Uiteraard ook hier met inachtneming van alle corona maatregelen.

Onze magazijnen zijn geopend voor het afhalen van onderdelen of accessoires. Voor het bestellen van onderdelen vragen wij u daarom dit per mail of telefonisch te doen. U kunt de onderdelen dan afhalen bij de vestiging van uw keuze.

Showroom

Al onze showrooms zijn tot 2 maart 2021 voor onze zakelijke klanten op afspraak geopend. Maak hiervoor een afspraak via onderstaande buttons.

Voor particuliere klanten bieden wij nog steeds de service en het advies die u van ons mag verwachten bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Wij staan online voor u klaar gedurende het hele verkoopproces. Uiteraard met inachtneming van alle corona maatregelen. 

Heeft u reeds een aflevering gepland in de periode tot 2 maart 2021 dan zullen wij u benaderen voor een persoonlijke afspraak.

De komende periode kunt u op diverse manieren contact met ons opnemen om informatie te krijgen over de MINI van uw keuze. Onze verkoopadviseurs kunnen u onder andere telefonisch, via WhatsApp of middels videobellen te woord staan voor een advies of voorstel op maat. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 - 21.00 uur en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Bekijk onze contactmogelijkheden via onderstaande buttons.