Corona maatregelen

Laatste update: 28 april 2021

U bent van harte welkom bij onze vestigingen, met én zonder afspraak!

 

✔ Onze showrooms zijn geopend en u bent van harte welkom!

✔ Onze online showrooms met verschillende extra services blijven geopend.

✔ Onze werkplaatsen en magazijnen zijn normaal geopend.

 

Showroom

Goed nieuws! Wij u weer welkom heten in onze showrooms. Wilt u uw volgende auto komen bekijken dan kunt u zonder afspraak weer bij ons terecht. Wij houden ons aan de geldende basisregels, waaronder de 1,5 meter afstand, van het RIVM zodat uw bezoek veilig verloopt.

✔U kunt zonder afspraak langskomen tijdens onze openingstijden.

✔Wij mogen meerdere klanten tegelijk ontvangen. 

 

U hoeft van te voren geen showroomafspraak te maken. Vindt u het zelf prettiger om dit wel te doen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door het invullen van het schowroomafspraak formulier.

 

Onze showrooms zijn geopend
Onze werkplaatsen zijn geopend
Uw werkplaatsafspraak online plannen

Werkplaats en magazijn

Onze werkplaatsen en magazijnen blijven op de reguliere tijden geopend.  Zo kunnen wij het onderhoud aan uw MINI, de APK-keuring of eventuele reparatie blijven waarborgen. Heeft u al een afspraak gepland staan bij één van onze vestigingen dan kunt u uw auto op de afgesproken datum en tijd bij ons brengen. Heeft uw auto onderhoud nodig of moet de APK vernieuwd worden dan kunt u eenvoudig een afspraak maken via onze online afspraken planner. Uiteraard geldt in alle gevallen dat tijdens uw bezoek alle corona maatregelen strikt nageleefd worden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen dan bieden we u graag de mogelijkheid om uw auto thuis op te halen en terug te brengen. Uiteraard ook hier met inachtneming van alle corona maatregelen.