DE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE

De MINI Countryman Plug-In Hybride is anders dan alle andere hybride SUV’s. Hij is namelijk perfect voor als je graag binnen de lijnen rijdt, maar ook af en toe buiten de gebaande paden gaat. En natuurlijk, zoals je van MINI gewend bent, uitgerust met innovatieve features, stoer design en dat iconische go-kart gevoel. Ontdek hoe het is om elektrisch te rijden in de SUV van MINI

ONTDEK DE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS. TOT WEL 51 KM.

VLIEG NAAR JE WERK MET NUL UITSTOOT.

De accu in de nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 heeft een vergrote capaciteit van 10,0 kWh – waardoor je tot wel 51 km puur elektrisch kunt rijden. De perfecte allrounder voor stad en platteland voorziet in een puur elektrische optie – wat betekent dat je lokaal van uitstootvrije mobiliteit kunt genieten. Dat betekent ook dat je je dagelijkse gebruikskosten flink kunt reduceren. Je krijgt bovendien korting op je motorrijtuigenbelasting.

VIERWIELAANDRIJVING. ALTIJD.

Rij na de wekelijkse boodschappen naar de bossen of de kust – dankzij de krachtige plug-in hybride motor. Hij is dankzij de elektrische ALL4 vierwielaandrijving net zo thuis in de stad als op landweggetjes. Met een totale actieradius van wel 500 km is er dus geen plek waar hij je niet naartoe kan brengen.

MEER BAGAGERUIMTE

Geen lastige beslissingen, want je kunt alles wat je nodig hebt met je meenemen. De nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 is een onverschrokken avonturier die overal naartoe durft. Hij heeft alle ruimte voor vijf mensen, hun bagage en alle herinneringen die jullie onderweg opdoen.