DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

MEER AVONTUUR

De zeer veelzijdige MINI Countryman heeft plaats voor vijf personen, is comfortabeler dan ooit en is ontworpen om alles aan te kunnen wat je tijdens je reis tegenkomt. Of je naar de stad gaat of door de bergen heen rijdt, zijn krachtige motor en optionele ALL4 vierwielaandrijvingsysteem maakt het allemaal moeiteloos. Haal alles uit het leven in de grootste, ruimste én meest avontuurlijke MINI. Jouw toekomstige MINI Countryman voldoet al aan de EU6d, de strengste emissiegerelateerde voorschriften van vandaag, die vanaf 1 januari 2021 in werking treden voor alle nieuwe voertuigregistraties in heel Europa. Kijk hoe paden zich openen – in je geest, op straat en daarbuiten. Waar brengt jouw inspiratie je vandaag heen?

TUNE - IN VOOR DE INTRODUCTIE

IN ONZE VIRTUELE SHOWROOM

Onze MINI Manager Guido Smit presenteert de nieuwe MINI Country man in onze virtuele showroom. 

Kijkt u mee?

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

GROTE REIZEN.

GA NIET ERGENS HEEN. GA OVERAL HEEN.

Geen lastige beslissingen, want je kunt alles wat je nodig hebt met je meenemen. De nieuwe MINI Countryman is een onverschrokken avonturier die overal naartoe durft. Hij heeft alle ruimte voor vijf mensen, hun bagage en alle herinneringen die jullie onderweg opdoen. Perfect voor een actief leven vol vrienden en familie.

ALLE RUIMTE

TOT 1.390 L BAGAGERUIMTE

Wat neem je dit weekend mee? Deze robuuste en woest aantrekkelijke MINI trekt altijd publiek. Dan is het maar goed dat het publiek er ook in kan – met ook meer dan genoeg been-, hoofd- en elleboogruimte voor je passagiers achterin.

INKLAPBARE STOELEN

De overvloedige bagageruimte geeft je alle ruimte voor je plannen. En met de achterstoelen omgeklapt in de 40/20/40 configuratie kan de nieuwe MINI Countryman lange, hoge, brede en gewoon grote bagage meenemen.

ZO OPEN

Je hebt je handen vol maar de bagageruimte moet open? Gebruik je voet. Dankzij de optionele Comfort Access en Easy Opener functie, samen met de automatische achterklepbediening, kan je de achterklep van je MINI Countryman openen met een snelle beweging van je voet onder de achterbumper.

HALLO MODDER.

ALL4 VIERWIELAANDRIJVING.

Groter, stoerder en gebouwd voor avontuur. Het vierwielaandrijvingssysteem van de nieuwe MINI Countryman verdeelt het vermogen op dynamische wijze over de voor- en achteras. Dat betekent dat je op elk wegdek onder alle omstandigheden de controle behoudt. De ultieme allrounder. Klaar voor een ritje?

MINI Cooper S Countryman ALL4: Officieel brandstofverbruik (gecombineerd): 6,5 – 6,2 l/100 km; Officiële CO2-uitstoot (gecombineerd): 149 – 142 g/km (NEFZ / NEFD).