DE NIEUWE MINI IN DE SHOWROOM

Kijk! Dit is de nieuwe MINI. De 3-deurs, 5-deurs, Cabrio en Electric met hun typische go-kart feeling, maar dan heruitgevonden. Met hun nieuwe looks laten ze niet alleen iedereen omkijken maar geeft ie ook extra comfort met nieuwe gadgets zoals het nieuwe digitaal instrumentenpaneel en stuurverwarming voor de koude dagen.

De nieuwe MINI is uitzonderlijker dan ooit! Kom langs in de showroom om kennis te komen maken.

DE NIEUWE MINI 3-DEURS

Kijk! De MINI 3-deurs, de original. De iconische MINI die iedereen kent. Met z’n ronde koplampen, het zwevende dak en de wielen die dicht bij de uiteinden van de auto zitten. In de nieuwe kleur Rooftop Grey en met een vernieuwde voorkant, achterkant en dat nieuwe digitale instrumentenpaneel kijkt iedereen je na.

DE NIEUWE MINI 5-DEURS

Kijk! De nieuwe MINI 5-deurs, alles wat je kent en waar je van houdt bij de 3-deurs, maar dan een tikkie ruimer. Zodat iedereen die je lief is makkelijk past. Maar ook de 5-deurs heeft een make-over gekregen met de nieuwe kleur Island Blue, een nieuwe look en handige gadgets, zoals het nieuwe digitale instrumentenpaneel en een groot touchscreen.

DE NIEUWE MINI ELECTRIC

Kijk! De nieuwe MINI Electric. Die is niet alleen duurzaam maar heeft ook die heerlijke typische go-kart feeling, en met de nieuwe koplampen en bumpers mag je gezien worden. Ga jij voor de nieuwe MINI Electric?

DE NIEUWE MINI CABRIO

Kijk! De nieuwe MINI Cabrio, perfect voor iedereen met een vrije geest. Hij heeft alle luxe die je gewend bent van MINI maar dan in een nieuw jasje. Dat is meteen te zien aan de nieuwe voorkant en achterkant maar ook aan de opvallende kleur Zesty Yellow. Dus ga jij er binnenkort op uit in de nieuwe MINI Cabrio?