DE TOEKOMST VAN DESIGN DOORDRENKT MET TRADITIE

De MINI Concept Aceman is een moderne interpretatie van de cross-over, maar dan in wendbare MINI-vorm. De duidelijk gedefinieerde contouren en strakke randen maken een overtuigende indruk. Een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineert technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en de MINI Go-Kart Feeling.

Onze eerste volledig elektrische MINI cross-over combineert de kenmerkende wendbaarheid van MINI met innovatief design en biedt tegelijkertijd een comfortabele zitpositie. Hij laat zien wat MINI een MINI maakt: opvallende proporties, onderscheidend lijnenspel en slimme functionaliteiten. Wendbaar en krachtig, maar met een gevoel van tijdloze verfijning is de MINI Concept Aceman de start van een nieuw avontuur. Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws.

DE ESTHETIEK VAN SPONTANITEIT.

  • Inspirerende volledig elektrische rijprestaties en de nieuwste innovaties in elektrische technologie.
  • Volledig nieuwe intelligente vormgeving die flexibiliteit en functionaliteit biedt.
  • Innovatieve interactieve technologie en multiscreen infotainment verbinden passagiers met een ongekende gebruikservaring.
  • Chroom- en leervrije materialen worden gebruikt voor de bekleding en zijn gemaakt van gerecycleerde materialen.

ONTWORPEN OM HOOFDEN TE DOEN DRAAIEN.

Het interieur van de MINI Concept Aceman combineert klassieke en sportieve MINI designdetails met elegante, handgemaakte accenten. De open ruimtes rond de deuren en de zachte oppervlakken zorgen voor warmte en een gevoel van welzijn. Het panoramische dak laat het licht binnenstromen en zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Al onze MINI modellen zijn ooit begonnen als concept car. Bekijk snel het actuele aanbod van alle MINI modellen en kies de MINI die bij u past.