MEER POWER, MINDER RENTE

FINANCIER JE MINI NU EXTRA VOORDELIG

Wat een MINI – naast de looks natuurlijk – zo bijzonder maakt ? Dat iconische go-kart gevoel voor superstrak bochtenwerk en lekker veel pit. Wanneer je het gaspedaal intrapt, voel je het gelijk: in deze auto zit power.

Zie je jezelf al helemaal in een gloednieuwe MINI rijden? Komt dat even goed uit, want je kunt nu tijdelijk je MINI financieren tegen extra voordelige rente, zowel zakelijk als privé. Meer power betekent minder rente. En met dit superscherpe aanbod is dat nu tijdelijk vanaf slechts 1,49%* (i.c.m. MINI Top Cover verzekering).

STEL JE NIEUWE MINI SAMEN

EN BEREKEN JE RENTETARIEF

In de configurator kun je zelf de MINI van je dromen samenstellen. Dit doe je eenvoudig door de vier stappen – exterieur, interieur, pakketten en uitrusting –  in de configurator te volgen. Heb je al je wensen aangeklikt? Kies dan in het overzicht nog het financieringsproduct dat bij jou past en vul je de gewenste aanbetaling, looptijd van het contract en gewenste slotsom in. Zo zie je direct hoe aantrekkelijk de tijdelijke financieringsactie voor jou uitpakt. Als je de MINI eerst zelf wil ervaren, kun je natuurlijk altijd eerst een proefrit boeken.

DE VOORDELEN VAN MINI FINANCIERING.

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

  • Vaste looptijd en rente, nu tijdelijke extra voordelig
  • Zekerheid
  • Vast maandbedrag
  • Tussentijds extra aflossen mogelijk tegen betaling
  • Na volledige afbetaling is je MINI van jou
  • Maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen of slottermijn af te spreken

POWER!

HET VERSCHIL TUSSEN EEN MINI ONE EN EEN MINI COOPER

Een MINI Cooper is een MINI, maar niet elke MINI is een MINI Cooper. Hoe zit dat nou precies? Elke MINI, of dat nu een 3-deurs, 5-deurs, Cabrio, Clubman of Countryman is, kun je krijgen met minimaal vier verschillende motoren. Van MINI One, ons instapmodel, tot de MINI Cooper S of MINI John Cooper Works, die allebei extra veel vermogen hebben. Het verschil in naam gaat dus over wat er onder de motorkap zit. Zo heeft een MINI Cooper 3-deurs wel 30% meer power dan een MINI One 3-deurs.

* MINI Private Finance en MINI Financial Lease zijn producten van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Alle getoonde maandbedragen zijn berekend op basis van een contractduur van 48 maanden. Genoemde maandbedragen voor een privé financiering zijn berekend op basis van een aanbetaling van 25% en een slotsom van 37,5%. Genoemde maandbedragen voor een zakelijke financiering zijn berekend op basis van een aanbetaling van 10% en een slotsom van 25%. Bovengenoemde rentes zijn enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering komt er +1% bovenop. De MINI Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. Rentestand september 2020. Deze actie is geldig toten met 31 december 2020.