MINI ACCESOIRES

PRODUCT VAN DE MAAND

Perfect kunnen genieten als je onderweg bent naar je bestemming. Je eigen VMD Groep doet alles voor jouw ultieme rijbeleving en gebruiksgemak. Daarom hebben we deze maand tal van extra’s voor je hippe MINI met een actiekorting van 20%. Of het nu is voor een zakelijke afspraak, weekendje weg of lange afstandsreis. Je komt altijd fris en fruitig aan op je bestemming.

TRAVEL & COMFORT

MINI KLEDINGHANGER

Stijlvol vormgegeven en de perfecte pasvorm om je blouse, colbert of jas kruikvrij te houden. De kledinghanger biedt de mogelijkheid om kledingstukken op te hangen aan de achterkant van de rugleuning. Het bovenste deel van de kledinghanger is afneembaar zodat je deze eenvoudig mee kan nemen naar bijv. je hotelkamer.

Deze stijlvolle accessoire is eenvoudig te bevestigen aan de Travel & Comfort Basisdrager op de rugleuning van de voorstoelen van de auto.

  • Kledinghanger is ongeschikt voor cabriolet modellen

TRAVEL & COMFORT

MINI OPKLAPTAFEL

Tijd is kostbaar en met deze elegante opklaptafel kun jij je reistijd goed besteden. Je kunt reizen en tegelijk comfortabel werken. Het opklaptafeltje is namelijk in hoogte verstelbaar zodat je laptop altijd op de juiste hoogte is afgesteld. Daarnaast is deze design klaptafel voorzien van een uitklapbare bekerhouder zodat je veilig kunt genieten van je kopje koffie of thee.

Deze accessoire is eenvoudig te bevestigen aan de Travel & Comfort Basisdrager op de rugleuning van de voorstoelen van de auto.

TRAVEL & COMFORT

MINI TABLETHOUDER

Rijplezier binnen je comfortabele MINI. Reistijd is altijd verloren tijd als je het aan de kinderen vraagt. Nu niet mee, want met de praktische universele beeldschermhouder van MINI kan ieder kind of volwassene op zijn niveau kijken. De houder is namelijk in hoogte verstelbaar en kan dankzij het 360° draaibare frame en de kantelmogelijkheid in iedere gewenste positie worden vastgezet. Zo blijft iedere Samsung, Apple of ander merk stevig op zijn plaats en kan iedereen ongestoord genieten van de reis.  

Deze praktische accessoire is eenvoudig te bevestigen aan de Travel & Comfort Basisdrager op de rugleuning van de voorstoelen van de auto.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw MINI?