MINI ANNIVERSARY EDITION

Unieke limited edition

Het is zestig jaar geleden dat John Cooper een legendarische raceoverwinning behaalde met de klassieke MINI Cooper. Een begin van de samenwerking tussen MINI en de Cooper-familie. Ter gelegenheid van dit jubileum presenteren we een speciale editie van de MINI 3-Deurs, die historische elementen gecombineerd met state-of-the-art technologie.

De MINI Anniversary Edition is een eerbetoon aan de in 2000 overleden John Cooper en een bewijs van hoe maximaal de go-kart feeling ook vandaag de dag aan zijn naam is verbonden.

Met exclusieve designdetails en uitrustingskenmerken vormt de MINI Anniversary Edition het ultieme aanbod voor MINI fans met een passie voor de sportieve merkhistorie, die nauw verbonden is aan John Cooper. De speciale editie is gebaseerd op de MINI 3-Deurs en is in Nederland leverbaar als John Cooper Works.

SLECHTS 740 STUKS WERELDWIJD.

De productie is gelimiteerd tot slechts 740 stuks wereldwijd, waarvan vijftien exemplaren naar Nederland komen. Het productieaantal verwijst naar startnummer 74, dat de klassieke Mini Cooper droeg tijdens zijn succesvolle racedebuut.

De MINI Anniversary Edition staat einde dit jaar bij ons in de showroom, maar je kunt er nu alvast een reserveren*. Wees er snel bij, want zoals altijd met een Limited Edition is de oplage beperkt. Je rijdt de unieke MINI Anniverary Edition voor € 56.500,-.

ENKELE EXTERIEUR DETAILS

18-INCH JCW CIRCUIT SPOKE TWO-TONE VELGEN

SIERDELEN IN PIANO BLACK EN RODE ACCENTLIJN

OMLIJSTING KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN IN WIT UITGEVOERD

ENKELE INTERIEUR DETAILS

DE HANDTEKENINGEN VAN JOHN, MIKE EN CHARLIE COOPER

JOHN COOPER WORKS SPORTSTOELEN IN CARBON BLACK DINAMICA LEDER

‘COOPER’-LOGO OP HET SPORTSTUURWIEL