ELEKTRISCH RIJDEN. BY MINI

COOL, STIL, SCHOON

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

Met 184 pk rij je in 7,3 seconden 100km per uur. Het rijbereik is 232 km WLTP. Zo wordt elektrisch autorijden écht leuk. De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf € 34.900,- Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand.*

 

*Genoemde leasetarieven zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst (privé) en een MINI Operational Lease overeenkomst (zakelijk) met een looptijd van 48 maanden. Het MINI Private Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar en is inclusief BTW. Het MINI Operational Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 20.000 per jaar en is exclusief BTW.

BE THE FIRST.
Rijdt als eerste de MINI Electric

De MINI Electric wordt medio 2020 verwacht op de Nederlandse markt. Wil je één van de eerste zijn die met de MINI Electric gaat rijden zodra deze op de Nederlandse markt komt? Reserveer deze dan nu!