MINI ELECTRIC

COOL, STIL, SCHOON

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

Met 184 pk rij je in 7,3 seconden 100km per uur. Het rijbereik is 232 km WLTP. Zo wordt elektrisch autorijden écht leuk. 

Je rijdt al een MINI Electric vanaf € 35.990

 

DE KICK VAN MINI ELECTRIC.

Ervaar het zelf!

De kick van MINI Electric moet je eigenlijk zelf ervaren. De go-kart feeling maar dan 100% elektrisch. Kevin ging de uitdaging aan op de kartbaan en laat zien dat de MINI Electric zich hier net zo thuis voelt als op de weg!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ACTIES.

MINI ELECTRIC FAST FACTS:

TIJDLOOS KLASSIEK. OPWINDEND

Met zijn combinatie van aerodynamische lijnen en nieuwe opvallende kenmerkende details is de volledig elektrische MINI ontworpen als de perfecte aanvulling op het bruisende stadsleven - en het hoogtepunt van je rijervaring. Zelfverzekerd en toch charmant – hij omarmt tradities en belichaamt de toekomst.

De slanke grille heeft een zeer moderne interpretatie gekregen, die zowel de MINI-geschiedenis als de toekomst belichaamt. Hij is bijna volledig gesloten – wat de aerodynamica aanzienlijk verbetert. Hij is uitgerust met een opvallende optionele gele accentbalk en een ‘MINI Electric’ badge om hem een origineel karakter te geven. Dit wordt allemaal ondersteund door de iconische, minimalistische koplampringen.

17" ELECTRIC POWER SPOKE 2-TONE

Deze opvallende, lichtmetalen velgen hebben een unieke stijl en een bijna volledig gesloten ontwerp, waardoor de aerodynamische eigenschappen van de volledig elektrische MINI verder worden verbeterd.

LED KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN

Net als de MINI staat de Union Jack model voor een lange en rijke geschiedenis. De LED-achterlichten van de volledig elektrische MINI vormen een tweedelig motief dat verwijst naar dit iconische embleem. De complexe precisie en diepte van het ontwerp zorgen voor een extra dosis individualiteit. Aan de voorzijde passen adaptieve MINI LED-koplampen met Matrix-technologie automatisch de helderheid en de lichtbundel aan op specifieke omstandigheden, zoals tegenliggers, voor extra veiligheid van jou en je medeweggebruikers.

MINI ENERGETIC YELLOW

De opvallende Energetic Yellow accenten maken van je volledig elektrische MINI een zeer opvallende verschijning op de weg. Ze zijn opvallend, maar subtiel, en vormen de trotse vaandeldragers van je favoriete krachtsymbool.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2021 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.