MINI ELECTRIC

NU VANAF € 399,- P/M MET PRIVATE LEASE.*

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

Met 184 pk rij je in 7,3 seconden 100km per uur. Het rijbereik is 232 km WLTP. Zo wordt elektrisch autorijden écht leuk. 

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric Business Edition. Vanaf € 399,- per maand* staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur en voel je direct de kick van elektrisch rijden met MINI.

 

DE KICK VAN MINI ELECTRIC.

Ervaar het zelf!

De kick van MINI Electric moet je eigenlijk zelf ervaren. De go-kart feeling maar dan 100% elektrisch. Kevin ging de uitdaging aan op de kartbaan en laat zien dat de MINI Electric zich hier net zo thuis voelt als op de weg!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI ELECTRIC FAST FACTS:

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2021 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.