Nieuws

MINI SHARING

13 april 2021

MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. Met MINI Sharing en de bijbehorende MINI Sharing-app bepaalt MINI opnieuw de norm op het gebied van gedeelde mobiliteit.

Vanaf april 2021 kunnen MINI-rijders in Nederland gebruik maken van deze nieuwe MINI experience. De app is eenvoudig te downloaden via iOS en Android.

Start sharing your #MINILOVE.

DE NIEUWE MINI IN DE SHOWROOM

29 januari 2021

Kijk! Dit is de nieuwe MINI. De 3-deurs, 5-deurs, Cabrio en Electric met hun typische go-kart feeling, maar dan heruitgevonden. Met hun nieuwe looks laten ze niet alleen iedereen omkijken maar geeft ie ook extra comfort met nieuwe gadgets zoals het nieuwe digitaal instrumentenpaneel en stuurverwarming voor de koude dagen.

De nieuwe MINI is uitzonderlijker dan ooit! Kom langs in de showroom om kennis te komen maken.

DE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE

25 januari 2021

De MINI Countryman Plug-In Hybride is anders dan alle andere hybride SUV’s. Hij is namelijk perfect voor als je graag binnen de lijnen rijdt, maar ook af en toe buiten de gebaande paden gaat. En natuurlijk, zoals je van MINI gewend bent, uitgerust met innovatieve features, stoer design en dat iconische go-kart gevoel. Ontdek hoe het is om elektrisch te rijden in de SUV van MINI

NIEUWE MINI'S VOOR DONAR

18 september 2020

Donderdag 10 september verzamelde het team van basketballclub Donar zich bij onze showroom om de nieuwe MINI's in ontvangst te nemen. Een prachtige samenwerking tussen Donar en Martinistad die al enkele jaren een feit is en de komende twee jaar zal voortduren!

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

16 juni 2020

De zeer veelzijdige MINI Countryman heeft plaats voor vijf personen, is comfortabeler dan ooit en is ontworpen om alles aan te kunnen wat je tijdens je reis tegenkomt. Of je naar de stad gaat of door de bergen heen rijdt, zijn krachtige motor en optionele ALL4 vierwielaandrijvingsysteem maakt het allemaal moeiteloos. Haal alles uit het leven in de grootste, ruimste én meest avontuurlijke MINI.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

1 juni 2020

Dak open, bril op, hoofd in de zon. Dat is rijden in de MINI Cabrio Sidewalk Edition. Geniet van iconisch design, van zijn opvallende kleur en eigenzinnige grafische elementen. Laat de zon schijnen op de stoere motorkapstrepen en gooi het dak open. De MINI Cabrio Sidewalk Edition is niet zomaar een auto, hij is buitengewoon. Je rijdt ‘m al vanaf € 41.900,- (Cooper) en met een voordeel dat op kan lopen tot € 5.463,-.  

Veel gestelde vragen corona

16 maart 2020

MINI Nederland en wij als dealer volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Met onderstaande veel gestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP

22 november 2019

De nieuwe MINI John Cooper Works GP* is veruit het snelste model van MINI dat ooit is toegelaten op de openbare weg. Dit exclusieve en extreem sportieve model zet met zijn race genen nieuwe maatstaven in het premium compacte segment.

(gecombineerd brandstofverbruik: 7,3 l/100 km, gecombineerde CO2-uitstoot: 167 g/km)**