Nieuws

Veel gestelde vragen corona

16 maart 2020

MINI Nederland en wij als dealer volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Met onderstaande veel gestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

10 januari 2020

De MINI cabrio Sidewalk Edition viert een rijk erfgoed van eerdere speciale edities en geeft daarmee een nieuwe interpretatie van de charme en stijl van MINI. Onder de motorkap klopt het hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus maak je klaar om te genieten van pure vreugde in de zon.

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP

22 november 2019

De nieuwe MINI John Cooper Works GP* is veruit het snelste model van MINI dat ooit is toegelaten op de openbare weg. Dit exclusieve en extreem sportieve model zet met zijn race genen nieuwe maatstaven in het premium compacte segment.

(gecombineerd brandstofverbruik: 7,3 l/100 km, gecombineerde CO2-uitstoot: 167 g/km)**

De nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en Countryman

16 mei 2019

MINI presenteert de meest krachtige modellen in de zestigjarige historie voor gebruik op de openbare weg. De nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en MINI John Cooper Works Countryman hebben een 225 kW/306 pk sterke 4-cilinder turbomotor die zorgt voor buitengewoon indrukwekkende prestaties. Met respectievelijk slechts 4,9 seconden (Clubman) en 5,1 seconden (Countryman) van 0 naar 100 km/h.

Twee nieuwe topatleten in de MINI modellen reeks!