Nieuws

NIEUWE MINI'S VOOR DONAR

18 september 2020

Donderdag 10 september verzamelde het team van basketballclub Donar zich bij onze showroom om de nieuwe MINI's in ontvangst te nemen. Een prachtige samenwerking tussen Donar en Martinistad die al enkele jaren een feit is en de komende twee jaar zal voortduren!

INTRODUCTIE MINI COUNTRYMAN

19 augustus 2020

3... 2...1... Het is zover!

De lancering van de nieuwe MINI Countryman. In onze virtuele showroom neemt onze MINI Manager Guido Smit u mee in alle nieuwe opties, features en mogelijkheden van dé SUV van MINI. Kijkt u mee?

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

16 juni 2020

De zeer veelzijdige MINI Countryman heeft plaats voor vijf personen, is comfortabeler dan ooit en is ontworpen om alles aan te kunnen wat je tijdens je reis tegenkomt. Of je naar de stad gaat of door de bergen heen rijdt, zijn krachtige motor en optionele ALL4 vierwielaandrijvingsysteem maakt het allemaal moeiteloos. Haal alles uit het leven in de grootste, ruimste én meest avontuurlijke MINI.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

1 juni 2020

Dak open, bril op, hoofd in de zon. Dat is rijden in de MINI Cabrio Sidewalk Edition. Geniet van iconisch design, van zijn opvallende kleur en eigenzinnige grafische elementen. Laat de zon schijnen op de stoere motorkapstrepen en gooi het dak open. De MINI Cabrio Sidewalk Edition is niet zomaar een auto, hij is buitengewoon. Je rijdt ‘m al vanaf € 41.900,- (Cooper) en met een voordeel dat op kan lopen tot € 5.463,-.  

Veel gestelde vragen corona

16 maart 2020

MINI Nederland en wij als dealer volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Met onderstaande veel gestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP

22 november 2019

De nieuwe MINI John Cooper Works GP* is veruit het snelste model van MINI dat ooit is toegelaten op de openbare weg. Dit exclusieve en extreem sportieve model zet met zijn race genen nieuwe maatstaven in het premium compacte segment.

(gecombineerd brandstofverbruik: 7,3 l/100 km, gecombineerde CO2-uitstoot: 167 g/km)**

De nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en Countryman

16 mei 2019

MINI presenteert de meest krachtige modellen in de zestigjarige historie voor gebruik op de openbare weg. De nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en MINI John Cooper Works Countryman hebben een 225 kW/306 pk sterke 4-cilinder turbomotor die zorgt voor buitengewoon indrukwekkende prestaties. Met respectievelijk slechts 4,9 seconden (Clubman) en 5,1 seconden (Countryman) van 0 naar 100 km/h.

Twee nieuwe topatleten in de MINI modellen reeks!