Nieuws & Acties

Acties

V.A. + €25,- P/MND

ZEKERHEID MET MINI FLEXLEASE

Lease vanaf nu uw nieuwe MINI en u weet exact wat de maandelijkse kosten zijn. Dit geeft u de nodige zekerheid. Maar wellicht heeft u ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Handig bijvoorbeeld als uw mobiliteitsbehoefte of uw levenssituatie verandert. In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor u. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan uw Private Lease of Operational Lease overeenkomst hewft u namelijk de flexibiliteit om de overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*.

3,49 % RENTE OP PRIVATE FINANCE

LEKKER VOORSPELBAAR

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om uw maandelijkse lasten gaat weet u misschien liever waar u aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij u. Hiermee betaalt u een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is de MINI helemaal van u.

EXTRA SPECIAAL

PRODUCT VAN DE MAAND

Ook uw Big Love verdient de beste zorg en de leukste MINI gadgets. Daarom komt MINI gedurende het hele jaar om de twee maanden met het product van de maand. En deze maand een super gave gadget die u zelf extra veiligheid biedt. De MINI Advanced Car Eye 3.0.

NIEUWS

EDITION VOORDEEL VAN € 4,327,-

MINI COOPER MULTITONE EDITION

Uniek in zijn soort, de nieuwe Multitone Edition van de MINI Cooper 3-deurs. De nieuwe MINI Multitone Edition viert de diversiteit van de MINI community en zorgt voor exclusieve exterieur- en interieurdetails. Door de kleurvariatie van deze nieuwe speciale editie kunnen MINI fans zich helemaal overgeven en hun eigen persoonlijkheid uiten. Deze unieke Multitone-technologie was tot nu toe voorbehouden aan het dak en is vanaf nu doorgevoerd op de gehele MINI.

 

DE TOEKOMST VAN DESIGN DOORDRENKT MET TRADITIE

De MINI Concept Aceman is een moderne interpretatie van de cross-over, maar dan in wendbare MINI-vorm. De duidelijk gedefinieerde contouren en strakke randen maken een overtuigende indruk. Een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineert technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en de MINI Go-Kart Feeling.

BIG LOVE

Electrisch rijden, één van de vele duurzame oplossingen die we u bieden om iets terug te doen voor moeder aarde. Alleen welke bijdrage leveren wij als Martinistad MINI als onderdeel van de VMD Groep? Wij vertegenwoordigen MINI waar duurzaamheid leidend is in de strategie voor de toekomst. Al onze vestigingen zijn voorzien van het keurmerk "Erkend Duurzaam Plus", het bewijs dat we binnen de VMD Groep in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd.