ZEKERHEID MET MINI FLEXLEASE

V.A. + €25,- P/MND

Lease vanaf nu uw nieuwe MINI en u weet exact wat de maandelijkse kosten zijn. Dit geeft u de nodige zekerheid. Maar wellicht heeft u ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Handig bijvoorbeeld als uw mobiliteitsbehoefte of uw levenssituatie verandert. In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor u. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan uw Private Lease of Operational Lease overeenkomst hewft u namelijk de flexibiliteit om de overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*. Perfect als u niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als u wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit u kans!

 

 

HOE WERKT MINI FLEXLEASE

V.A. + 25,- P/MND

U kiest eerst uw favoriete MINI, dan bepaalt u het aantal kilometers dat u per jaar wilt rijden en hoe lang de overeenkomst duurt. U ziet direct voor welk maandbedrag u de MINI all-in kunt rijden rijden. Daarna heeft u de mogelijkheid de MINI Flex Lease toe te voegen aan uw overeenkomst. Hierdoor heeft u de vrijheid en flexibiliteit om de overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen.  

  • Looptijd 48 maanden: vanaf 12 maanden kosteloos opzegbaar.
  • Op alle modellen.
  • Private en operational lease. 
     

Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Heel veel flexibiliteit dus zonder die vervelende kleine lettertjes. 

 

Wilt u meer informatie over deze actie of liever contact me een van onze verkoopmedewerkers?